Köpvillkor

 

Kunduppgifter

Det är på köparens ansvar att se till att den adress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt. För att göra en beställning måste kund vara över 18 år.

 

Frakt

För våra armband och mössor har vi har emballage och fraktavgift på 20 kronor inom Sverige. Vid beställning för 900 kronor eller mer är det fri frakt (inom Sverige). Vi kan även skicka som rekommenderat brev för en extra avgift på 60 kronor, ange detta vid beställning.
För övriga produkter gäller inviduella fraktavgifter.

 

Betalsätt

Alla priser är inklusive moms.
Vi är godkända för F
-skatt.

 

Bankgiro - Totalsumman på beställningen sätts in på vårat bankgiro. Uppge namn och ordernummer som referens. För att påskynda leveransen skicka gärna ett mejl att pengarna har överförts.


Observera att det kan ta 1-3 vardagar innan vi ser betalningen på vårt konto och beställningen skickas först när vi ser pengarna på kontot.

 

Ångerrätt

Om kunden ångrar sitt köp har man 10 dagar på sig efter varan mottagits att kontakta oss via mejl. Produkten ska vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Kunden får tillbaka hela beloppet för produkterna, ej frakt- eller fakturaavgifter. Kunden betalar själv för returfrakten.

 

Bytesrätt

Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 10 dagar efter varan mottagits. Produkten ska vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Ett mejl ska skickas till makiladesign@gmail.com med ordernummer, namn samt och orsak innan produkten skickas tillbaka. Felaktig mätning av kund byts ej.

 

Återbetalning

Vi betalar tillbaka samma dag eller dagen efter vi mottagit varan. Uppge vart pengarna ska återbetalas.

 

Leveranstid

Leveranstiden varierar beroende på hur många beställningar vi har men vi försöker att mejla ut en bekräftelse med information om uppskattad leveransdatum.
Vanligtvis är produkterna färdiga för leverans inom 1-3 dagar.

 

Orderbekräftelse/Kvitto

En orderbekräftelse skickas per mejl till våra kunder och ett mejl skickas ut när varorna skickas från vår ateljé.

 

Storlek på armbandet.

Knapp och ögla mäter ungefär 1,5 - 2 cm och alla armbanden går ut en aning efter en tids användande. Vanligtvis rekommenderar vi handledens mått + 1.5-2cm som total längd på armbandet men vissa vill ha armbandet ytterligare lite lösare. Den längd du uppger i beställningen blir den totala längden på armbandet.
Vi har även en ny låsanordning man kan välja om man är osäker på vilken storlek man ska ha. Se till höger.

 

Leverans till utlandet.

Vi levererar till kunder i utlandet, för mer information gällande fraktkostnader kontakta oss. makiladesign@gmail.com

 

Övrig information.

Vi kan inte garantera att en bild återger varans exakta utseende. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och felaktigheter på denna webbsida.


Företagare - Vill du bli återförsäljare vänligen kontakta oss via vår mail makiladesign@gmail.com för mer information.

 

Den alternativa låsanordningen består av en kedja på ca 6 cm och ett armbandslås. Båda i silver. Ska du ge bort ett armband i present eller är osäker på storleken är detta alternativ bra då den passar fler. Om du väljer detta alternativ skriver du det i beställningsformuläret samt önskad längd på skinnet. (Det blir minimum längd på armbandet)

Ingen extra kostnad för detta alternativ.