Om oss

 

Skaparna bakom Makila Design är två norrländska kvinnor vars namn är Matilda 27 och Camilla 32. Båda uppväxta i Lapplands inland och numer bosatta i Arvidsjaur.

Under en kaffekopp på fikarasten började de första idéerna kring Makila Design att skapas. Duon hade under en längre period skapat Tenntrådsarmband till vänner och bekanta och Matilda hade även hållit i hantverkskurser för just tenntrådsarmband. Tillslut börjar accessoarlådorna vara fulla och kreativiteten behöver fortfarande sitt utlopp. Därför kände de att det var dags att ta ett steg vidare och utveckla hobbyn till något mer.

Hur uppkom namnet? När kafferasten tog slut var det en f.d. kollega till dem som brainstormade fram namnet Macila Design som båda fastnade för direkt. Namnet ändrades dock till Makila Design då det är mindre risk att uttalas fel.

Makila Design strävar efter att hålla högsta kvalité på produkterna och hoppas att med kundernas hjälp kunna bidra till att hjälpa utsatta människor genom sina välgörenhetsarmband.
Vi är godkända för F-skatt och säljer både till privatpersoner och företag.